Service

U verbouwt niet elk jaar, laat staan elke week. Wij wel.
Zodoende weten we wat er allemaal bij komt kijken.

Service
Aanvullende diensten & Klein onderhoud

U verbouwt niet elk jaar, laat staan elke week. Wij wel. Zodoende weten we wat er allemaal bij komt kijken. Wij hebben ons erop toegelegd om allerlei zaken rond een montage- of fit out klus goed voor u te regelen. Deze totaalzorg scheelt u veel werk en vooral veel kopzorgen. Profiteer van onze ervaring! 

Als u eenmaal vertrouwd geraakt bent met de kwaliteit die B-Kwadraat levert, lijkt het u natuurlijk heerlijk als zij ook eens naar die kleine klusjes willen kijken.Een achterdeur die aanloopt, een TL-bak in het magazijn die eigenlijk op een andere plaats moet hangen. Dit kan nu! Want sinds kort bieden wij ook een mogelijkheid om B-Kwadraat in te schakelen voor klein onderhoud. Zowel bij lopende projecten of op afroep. Uw vaste huismonteur, geheel volgens de B-Kwadraatformule: wanneer het ú uitkomt.

Transport & Opslag

Niets zo vervelend als tijdens montagewerkzaamheden wachten op materiaal. B-Kwadraat zorgt daarom liefst zelf voor het transport van de benodigde materialen. Onze jarenlange ervaring garandeert een ordelijke en tijdige levering, perfect aangesloten op de werkzaamheden. Ook als die in het weekend of ’s nachts plaatsvinden. Bovendien zijn onze chauffeurs zeer ervaren in het laden en lossen in drukke winkelgebieden; het zijn communicatieve mensen en zij nemen alle voorzorgsmaatregelen ten aanzien van publieke veiligheid. 

Wanneer de herinrichting meerdere filialen betreft, zult u vaak de benodigde materialen in één keer willen bestellen. In afwachting van plaatsing van de meubelstukken bieden wij u geschikte opslagruimte aan. Ook het transport van en naar de opslag kan door ons geregeld worden. 
Het logistieke beheer van opgeslagen goederen kan bij grote partijen volledig geautomatiseerd worden waarbij u on line het management kunt doen.

Assemblage & Verpakkingen

Mensen met een goed ruimtelijk en technisch inzicht zijn experts in de assemblage. Daarom verzorgen wij als aanvullende dienst regelmatig kleinmontage van bijvoorbeeld meubels of decoronderdelen. Ook voor assemblage van andere halffabrikaten kunt u B-Kwadraat inschakelen. Garantie voor accuratesse én een concurrerende tarief. 

De slimme verpakkingssystematiek van B-Kwadraat kan u veel werk uit handen nemen. Wij kunnen elke zending producten perfect transportklaar maken. Tevens ordenen en verpakken wij artikelen ten behoeve van opslag en order picking.