Interieuropbouw

B-Kwadraat verzorgd de montage van het winkelmeubilair en een perfect inpassing in de winkelruimte.

Interieuropbouw
Altijd met de mode mee

Elke goede ondernemer weet dat stilstand achteruitgang betekent. Voor u als detaillist houdt dat in dat uw winkel elke twee à drie jaar aangepast moet worden aan nieuwe trends en nieuwe meubellijnen. Soms verplichten merkhouders u ertoe de shop-in-shop afdeling zelfs regelmatiger te veranderen. Hoe mooi het eindresultaat ook is, zo’n ingreep blijft voor u een noodzakelijk kwaad. 


U schakelt degelijke vakmensen in, die volledig rekening houden met uw belangen. De werkzaamheden mogen zo min mogelijk de bedrijfscontinuïteit verstoren. Soms kan er alleen na sluitingstijd gewerkt worden en desnoods ook ’s nachts. Daarom kiest u voor B-Kwadraat: wij gaan aan het werk op úw voorwaarden, dat wil zeggen, wanneer het ú uitkomt.

Geen gebouw is hetzelfde. Geen winkelruimte identiek. Hoe goed een formule ook uitgedacht is, er zijn altijd losse eindjes. Dan komt het aan op vakmanschap en flexibiliteit. B-Kwadraat kent het klappen van de zweep. Wij hebben zoveel ervaring met het inpassen van shop-in-shop formules in winkels, dat wij niet meer volgens standaarden denken. We leveren maatwerk en zorgen daarbij voor een hoogwaardige afwerking van het geheel. 

We maken het plaatje compleet

Uiteraard rekent u op B-Kwadraat voor de montage van het winkelmeubilair en een perfect inpassing in de winkelruimte. Maar wij zien het plaatje graag compleet en verzorgen dat met plezier. Denkt u daarbij aan het plaatsen van tussenwanden, het stuken en schilderen van wanden, ophangen van systeemplafonds inclusief airco en verlichting, het leggen van alle soorten vloeren (tapijt, hout, laminaat, linoleum, tegels, natuursteen, spuitvloeren), het aflakken van kozijnen, het ophangen van deuren, plaatsen van glazen puien en eventueel verzorgen van een warmtegordijn.

Montage en interieuropbouw in openbare gebouwen zoals stations en winkelpromenades, vraagt een alerte houding ten aanzien van het risico op schade aan voorbijgangers of bezoekers. B-Kwadraat heeft volop ervaring met dit type opbouwwerkzaamheden. We werken desgewenst met extra mensen zodat er altijd supervisie is ten aanzien van de publieksveiligheid. U kunt volledig rekenen op onze professionele houding ten aanzien van uw aansprakelijkheid.