organisatie

B-Kwadraat, een betrouwbare partner die zich voor de volle 100% voor u inzet.

Organisatie
West-Friese nuchterheid

B-Kwadraat is het bedrijf van twee ondernemers uit de kop van Noord-Holland, Ardy Broers en Erwin Rinkel. Ardy heeft meer dan tien jaar zijn eigen bedrijf in interieurbouw en Erwin is helemaal thuis in de handel en logistiek. De twee zijn al jarenlang bevriend en hebben in 2007 hun krachten gebundeld in B-Kwadraat. Vriendschap en hard werken zit hun in het bloed. Rekent u daarbij altijd op de West-Friese nuchterheid en u hebt een betrouwbare partner die zich voor de volle 100% voor u inzet. 

Bij B-Kwadraat geen mooie dames of slimme rekenmeesters op kantoor. Niet dat we daar niet van houden, maar we zien de noodzaak niet. U spreekt altijd met degene die het dichtst bij uw opdracht staat. Korte lijnen voorkomen veel misverstanden en vooral: ze zijn goedkoper!

Flexibiliteit zit in ons DNA

B-Kwadraat is de spin in een groot web van zzp-ers en kleinere bouwondernemingen. Ze hebben allen met elkaar gemeen dat ze op-en-top professional zijn en dat ze denken als ondernemers. Onze inzetbaarheid is hierdoor flexibel qua specialiteit en qua omvang. Altijd afgestemd op úw vraag. Deze werkwijze bevalt iedereen erg goed, waardoor er met plezier en met grote inzet gewerkt wordt. 

Bij al deze werkzaamheden mag u van B-Kwadraat verwachten dat wij voor kwaliteit zorgen. Zowel in detail en in afwerking, als in niveau van dienstverlening. U wordt altijd correct en met respect behandeld.